1. april kommer den neste illustrasjonskatalogen!


Endelig!
Etter over et år med planlegging, innsendinger, korrekturrunder og innhenting av en del løse biter – idag gikk illustrasjonskatalogen i trykken på Zoom trykkeri i Drammen.

Bestillingen har nå økt til 3000 bøker, tre ganger så mange som planlagt. 91 illustratører er med denne gangen, og alle er medlem av Grafill.

1. april får alle medlemmene av Grafill sin egen kopi, i tillegg blir katalogen sendt ut til 500 forlag, reklamebyråer, aviser, magasiner, skoler og mange flere. Lokalagene får tilsendt en del kopier som blir utlevert på arrangementer over hele Norge.

Forsiden er illustrert av «nykommer» Kristine Agøy Sand, en ung illustratør som gikk ut fra KhiO sommeren 2009 og ble medlem i Grafill desember 2010. Hun sitter og jobber på illustrasjonsfelleskapet Patron i Oslo. Vi ønsker henne lykke til videre med illustrasjonkarriéren og alt vel!

Vi håper at katalogen blir brukt til filler av kunder og andre intresserte, og at det blir flere jobber og mer oppmerksomhet rundt faget vårt!

Og vi vil be alle illustratørene om å komme med kommentarer om hva vi kan gjøre bedre neste gang? Og om det dukker opp mange nye kunder og nye type oppdrag, spør kundene hvor de har funnet deg.

Lykke til alle sammen!
Hilsen fra alle i Grafill Illustrasjon

Legg inn en kommentar