40 meter illustrasjon og illustrasjon i storformat!

Se flere bilder

Pressemelding fra Grafill Illustrasjon på Norsk Litteraturfestival på Lillehammer:

Verdens lengste illustrasjon? Vi i Grafill illustrasjon feirer den splitter nye illustrasjonskatalogen ”Norwegian Illustrastors No03”, med en 40 meter lang illustrasjonsbanner på Litteraturfestivalen på Lillehammer 25.05.10 – 30.05.10! Samtidig gjentar vi suksessen fra i fjor, og kler paviljongen i Søndre Park på Lillehammer med flere illustrasjoner på 3 x 3 meter under Norsk Litteraturfestival.

Grafill Illustrasjon er stolte av å presentere katalogen “Norwegian Illustrators No03”, der 91 av Norges beste illustratører er representert. Vi markerer dette med å kle deler av Lillehammer med 40 meter lang illustrasjon!

Samtidig gjentar vi suksessen fra i fjor, med Illustrasjoner i storformat i Søndre park. Det er moderne tolkninger av kjente litterære verk: Odysseen av Homer, Bibelen, Den lille Katekismus av Martin Luther, Darwins ”Artenes opprinnelse”, Kants filosofi og Mengele Zoo av Gert Nygårdshaug.

Astrid Lind fra Lillehammer er en av illustratørene:
” Det er spennende å være med på dette prosjektet der både by og land samarbeider om en større ide.”

Gunnlaug Moen, leder for Grafill Illustrasjon:
”Vi ser på Norsk Litteraturfestivalen som en betydningsfull arena for å vise at illustrasjon er en viktig del av litteratur!”.

Alle de presenterte illustratørene er medlemmer i Grafill Illustrasjon. Grafill Illustrasjon jobber for synliggjøring og tydeliggjøring av norsk illustrasjon.
Møt oss!

Vi inviterer pressen til å komme og å hilse oss når vi henger opp illustrasjonene i Søndre Park, Lillehammer mandag 24. mai fra kl. 17.00. Ring gjerne hvis dere vil vite mer om prosjektet.

For mer informasjon eller om dere vil avtale et møte med oss, ta kontakt med:
Anne Aagaard 952 38 460 eller Astrid Lind 900 82 070

Grafill Illustrasjon gratulerer Anne og Astrid for flott jobb!

Legg inn en kommentar