ANIMASJONSPIONERER STILLER UT I HOLMSBU I SOMMER

I det lille galleriet hos Pirk Animasjon i Holmsbu kan du i sommer oppleve arbeider av to pionerer innen norsk animasjon; Ivar Rødningen og Inni Karine Melbye.

LØRDAG 19. JUNI 

UTSTILLINGSÅPNING MED IVAR RØDNINGEN
 

Prisbelønnet animatør, illustratør og modellmaker

Ivar Rødningen har i årenes løp vunnet en rekke nasjonale og internasjonale priser, deriblant den viktige illustrajonsmarkeringen i USA; Dimensional Illustrators Award Show. Hans spesialitet har alltid vært en evne til å gi overbevisende og livaktig personlighet til ofte drøyt karikerte menneskefigurer og andre skapninger. Mest kjent er han kanskje for arbeidet som karakterdesigner og digitalanimatør på Norges første dataanimerte langfilm, «Slipp Jimmy Fri». Hos Pirk stiller han ut modeller fra tidligere filmer og rykende ferske prosjekter, samt bilder i utradisjonelle teknikker.
 


LØRDAG 7. AUGUST 
UTSTILLINGSÅPNING MED INNI KARINE MELBYE

Inni Karine Melbye ble i fjor tildelt æresprisen ved Fredrikstad Animation Festival; Lifetime Achievement Award. Inni Karine Melbye er en legende i animasjonskretser og har vært uunnværlig i arbeidet med å bringe internasjonal animasjon til nordiske land og nordisk animasjon til verden. Hun har blant annet laget den aller første animerte barne-tv-vignetten for NRK, regissert filmen «Reisen til planeten Nazar» og samarbeidet med Michel Ocelot på filmene «Ciné Si'», «Kirikou et la Sorciére» and «Princes et Princesses«.

Ta turen til Holmsbu i sommer og opplev noe litt utenom det vanlige i ett av Holmsbus skjeveste hus.
HJERTELIG VELKOMMEN!
Åpent fra 19. juni Tir-fre 11-15 Lør 12-18
Pirk Animasjon 
Storgaten 17 i Holmsbu 2. etg. over Brdr. Jensen, midt i Holmsbu havn
 

Legg inn en kommentar