CHRISTIAN SKIPPERUD på Hole Art Center

Vernissage Lørd. 5. juni kl. 15 – 18:00 på Hole Artcenter
GRATIS BUSS PÅ ÅPNINGSDAGEN!
 

Avg. kl. 14:00 fra Galleri Elenor, Kirkeveien 50 Oslo, 
Retur kl. 17:00 begrenset plass, påmelding SMS 92 888 150

På denne utstillingen har Skipperud latt seg inspirere av flere ulike temaer. Fraværende skikkelser, mystisk natur, Hollywood divaer, erotiske modeller og små surrealistiske detaljer har vært med på å danne rammen rundt utstillingen, som har identitet, anonymitet og kjendisstatus som bakteppe.

Personer blir observert og evaluert ut ifra hva vi tror er sannheten, men er ikke sannheten ofte iscenesatt? Hvem skjuler seg bak maskene?  Liker Ole-Brumm å kle seg i sexy undertøy? Slike og mange flere undringer gir Skipperuds 25 nye bilder oss muligheten til å ta del i.

Christian Skipperud f. 1974
Utdannet ved London College of Printing og Camberwell College of Arts. Han er utdannet grafisk designer, men har jobbet med kunstprosjekter siden 2003 og har hatt en rekke utstillinger rundt om i landet. Arbeidene på denne utstillingen er håndkolorerte silketrykk på lerret. Silketrykk, som er en gammel grafisk trykketeknikk, ble han introdusert for I studietiden. Skipperud lager aldri to helt like bilder, men gjerne mellom 2 og 4 varianter av samme motiv.

www.holeartcenter.com

Legg inn en kommentar