Designernes eget julemarked 2010

4 og 5 desember 2010, Kl 10.00-18.00 på DogA i Oslo.


”et unikt og inspirerende alternativ til kommersiell julehandel”
Vi er veldig stolte av å kunne si at designernes eget julemarked er blitt et av de faste innslagene i Oslos førjulstid. I år arrangeres markedet for 12. gang, Ikke dårlig for en ide som startet rundt et kjøkkenbord for 12 år siden!
Publikum kontakter oss lang tid i forveien for å sjekke datoen for markedet slik at de kan planlegge Oslo-helg og besøke markedet. Og de kommer reisende fra hele landet.

Interessen for å delta som utstiller/designer på julemarkedet har også økt for hvert år. Vi får stadig positive tilbakemeldinger fra designere på hvor viktig dette arrangementet er for dem, både de veletablerte og de unge lovende designerne.
I år har vi over 140 utstillere som fyller alle tre etasjene på Doga. De kommer fra hele landet, og fra Sverige og Danmark. De selger smykker, illustrasjoner, klær, møbler, lamper og mye annet. De fineste gavene kan du finne på årets julemarked!

Craft- og DIY-trenden blir bare større og større for hvert år som går- i hele verden. Masseproduserte saker berører oss ikke på samme måte som noe vi kan se er håndlaget – ting det er lagt tid og kjærlighet i, om det er et smykke, en skjorte eller en vakker pute.

www.dejm.no

Legg inn en kommentar