DRAMMENSELVA RUNDT 2010

Vil DU være med på Norges STØRSTE og LENGSTE kunstutstilling? 

Hva: Kunstprosjektet ELVA RUNDT startet i fjor med kjempesuksess. 55 deltakere stilte ut og over 10 000 mennesker besøkte oss! 
Hvem: kunstnere og amatører som kan dekke 20 meter hver med sine arbeider.
Hvor: Rundt Drammenselva fra Bybrua langs promenanden, via Ypsilon og tilbake over Bybrua.
Når: søndag 15. august 2010 klokken 11:00 – 17:00

Hvordan: meld deg på ved å sende e-post til:
kollektivet@kreaktiv.no
 

P Å M E L D I N G S I N F O R M A S J O N
Påmeldingen er i gang og mange av fjorårets deltakere og flere nye navn har sikret seg plass.
70 proffer og amatører ut sin kunst over 20 meter hver, slik at det danner en ring av kunst rundt Drammenselva. Vil DU være en av dem?

Deltakerne plasseres etter hverandre og dekker de 1,3 kilometerne som elvepromenaden og de to broene Ypsilon og Bybrua utgjør. Påmeldingen er rullerende, bindende og for alle som ønsker å profilere kunsten sin, enten det er maleri, skulptur, installasjon, …  Send forslag og en kort beskrivelse av hvordan du ønsker å dekke dine 20 meter.

DELTAKERAVGIFT
Deltakeravgiften er 500,- pr stand. Det er ikke tilgang til å dele opp de 20 meterene hver og en skal dekke, men vi anbefaler at du tar med deg et par hjelpere. J  Deltakeravgiften betales i forkant. Giro sendes til alle påmeldte pr e-post nærmere sommeren. Plassering av hver enkelt deltaker trekkes og annonseres i begynnelsen av august.

INFORMASJON
Alle kunstnerne presentres på www.kreaktiv.no samt i en brosjyre med kart over plassering som deles ut arrangementsdagen.
Vi trenger derfor følgende informasjon av samtlige:
FULLT NAVN / ADRESSE (by / sted / atelier) / KUNSTFORM / E-POST adresse/ TELEFON / eventuelt WEBADRESSE /
  
FACEBOOK
Se også vår Facebookgruppe! Der kan du legge til egne bilder og snakke med tidligere deltakere, nye fjes og GLEDE DEG til 15.august! I fjor hadde Elva Rundt over 10 000 besøkende!

www.kreaktiv.no

Legg inn en kommentar