EGO!

Med temaet «selvbilde» har 14 personer, alle med bakgrunn fra forskjellige kreative retninger og fag skapt utstillingen #utstillingenEGO. Chris Nygaard er illustratør og en av utstillerene som er hanket inn.

«Personlig ble jeg spurt om å delta på utstillingen mens jeg fortsatt var i Perth, Australia for å fullføre min bachelor. Selv om jeg har kjennskap til arrangørene, har jeg en mistanke om at jeg var aktuell etter et selvportrettsprosjekt jeg arbeidet med under studietiden på NKF i Bergen. Utgangspunktet for dette arbeidet var å forbedre meg som illustratør, men det å sitte foran speilet hver dag i to år ble en langt større læringsprosess der de blandede følelsene av å møte sitt eget blikk kommer frem i selvportrettene.

Opprinnelige var det disse selvportrettene som var ønsket til #utstillingenEGO, men Chris hadde lyst til å utfordre seg selv med noe nytt. «Tanken bak verkene mine som blir stilt ut er at vi alle er mer enn bare former og farger! Som verden rundt oss, er vi også i konstant forandring. Ingen dag er lik, og det er heller ikke vi som mennesker. Jeg vil ikke røpe for mye, men kan gi et hint: MOSAIC.»

Utstillingen vises i Det Akademiske Kvarter i Bergen, 20. -31. mai. Sjekk ut facebookeventen her!

Chris Nygaard retter et kjempeklapp for Jenny Sundqvist, Aleksander Karlsen og Angela Schrøder som har planlagt og arbeidet med utstillingen på en skikkelig måte.
Illustrasjonen er hentet fra Chris Nygaard sitt originale selvportrettprosjekt. Se mer her!

Legg inn en kommentar