En illustrert vegg kan gi hjemmet ditt et løft 

«Det å tegne på vegger gir andre utfordringer enn å tegne i lite format.» skriver Karen A. Moen og Annlaug Auestad til oss. De lager veggillustrasjoner du får rett i fleisen, og har fokus på underfundige og til tider utspekulerte sitater! Har du noe spennende du synes Grafill Illustrasjon skal skrive om: send oss en mail!

Karen A Moen går andre året ved Kreativ fagskole i Stavanger. Annlaug Auestad har etter studiet ved linja for illustrasjon og grafisk design, SHKD i Bergen, jobba med bla. illustrasjon.
Lysten til å gjøre et felles prosjekt har skapt  bedriften «La Stå!»
 
Bakgrunnen idéen startet da Annlaug hadde noen prosjekter med å tegne på vegg. Først på Kvassheim Fyr i forbindelse med kulturbyåret 2008, og så for Sildehuset H.J Kyvik i Haugesund.

Kvassheim Fyr

Kvassheim Fyr

La Stå! er et konsept og en nettbutikk der egendesigna og egenproduserte wallstickers er for salg.
Vi fant tidlig ut det ikke var «carpe-diem» eller «home sweet home» vi ville lage, heller noe alternativt. Wallstickersene skal være fine, rare, morsomme, underfundige, utspekulerte og ofte dype. ALLTID med nøye utvalgte og illustrerte sitater. Et skrått blikk setter gjerne prikken over i´en!
 
Vi satser på et vidt spekter: Fra «Det gåtfulla folket» av Beppe Wolgers – til fakta om ekornhost – til andre viktige ting – som at livet er for kort til å lære tysk eller  «Be the person your dog thinks you are».
Arbeidene er både på Norsk (bokmål og nynorsk) og engelsk.

La Stå! mener at en illustrert vegg kan gi hjemmet ditt et løft. Enten med et sannhetens ord, en freidig kommentar eller rent estetisk! Mulighetene er mange og fordelen med stickersene framfor f.eks tapet er at du selv bestemmer hvor stor del av veggen du dekorerer og eventuelt hvilke sitater og illustrasjoner du vil kombinere.

Et sannhetens ord?

Et sannhetens ord?

Legg inn en kommentar