En kjempetøff heltinne som barn kan kjenne seg igjen i

Vi har fått en fargerik mail fra to glade og veldig spente skapere av appen Carmens verden! Her er nyheten de vil dele:

«Et års kjempemorsomt men slitsomt arbeid har endelig båret frukt! De tre første delene av den norske appen, Carmens verden ligger nå ute i App store og vi arbeider med oppfølgerne og lansering på Android.

Forfatter Marianne Kaurin (kulturdepartementets debutantpris 2013) har skrevet, og jeg (Lena Brommesson Eidem) har illustrert og designet,
Lars Peder Nagel og Bengt Olav Gåsøy har produsert.
Den norske fortellerstemmen hører til Rogaland Teaters Nina Helen Godtlibsen.
Vi er kjempespente og håper selvfølgelig at alle småbarnsforeldre, besteforeldre og andre nysgjerrige har lyst til å prøve den.

Trykk her for å sjekke ut!

Dette skrev Dagbladets kulturanmelder om appen:
«Historien er kort og enkel, men spennende og leken, og med en kjempetøff heltinne som barn kan kjenne seg igjen i: Heisen står, og Carmen synes det er kjedelig å gå opp alle trappene. Mamma foreslår at hun finner på en lek, og plutselig blir trappa til en skummel skog, et brusende hav, en lang stige og et høyt fjell, befolket av krokodiller og kjempemaur. Illustrasjonene er en opptur, levende og varierte, og høytlesningen er også god»

«Illustrasjonene i «Carmens verden: Carmen og trappene» er svært gode»
Kjempehyggelig kritikk å få :)»

Grafill Illustrasjon vil gjerne vise fram det som rører seg i den illustrerte verdenen. Har du noe spennende på gang: send oss en mail og fortell!

30_carmens_verden_grafill_illustrasjon

30b_carmens_verden_grafill_illustrasjon

30c_carmens_verden_grafill_illustrasjon

30d_carmens_verden_grafill_illustrasjon

Legg inn en kommentar