En tennismatch der alt er lov

Emptyframe og Fritiden Min presenterer VERSUS, en utstilling med to aktører: Rashid Akrim og Ståle Gerhardsen. Begge starter på et verk hver, som så sendes frem og tilbake og frem igjen. En tennismatch der alt er lov. En utfordring og en mulighet for å holde kreativiteten oppe. Sluttresultatet, samt hele prosessen, blir utstilt i Oslo og Trondheim. Alle trinnene i prosessen blir stilt ut sammen med det «ferdige» verket. Så om du liker den tredje plakaten bedre enn sluttresultatet, så kan du kjøpe den. Hurra!

Rashid Akrim elsker å tegne, male og ta bilder. I 2004 hadde han sin første solo utstilling i Sydney, Australia, med malerier og stensiler. Etter det har han vært med på flere fellesutstillinger i utlandet og Norge. Jobbet som AD i Catspy Mag, illustrert for diverse magasiner og har sittet i visuelltutvalget. Han er utdannet innen visuell kommunikasjon fra Sydney, og har jobbet som grafisk designer nå i ti år. Til daglig jobber han i NRK som grafisk designer, med hjem i NRK P3.
Han startet OnionMag og EmptyFrame for å fremme dyktige norske og utenlandske kreatører.

Ståle Gerhardsen har de siste ti årene jobbet som designer, illustratør, partner og/eller Art Director i ulike design- og reklamebyråer i Trondheim. Nå jobber han p.t. som AD i Tibe T Reklamebyrå i Trondheim.
Han har drevet klesmerket :pøbel, er en av hodene bak typografibloggen Hellotypo.com og har hatt ulike styreverv i den kreative bransjen i Trondheim, blant annet VARSKO!
Ståle har vært med på mange utstillinger og har arbeid publisert i flere internasjonale bøker. Han har også vunnet mange priser for sitt kreative arbeid innen reklamefilm, illustrasjon osv.
I tillegg har han undervist i de fleste kreative fag, og holdt haugevis med foredrag og workshops.

OSLO
NÅR: Vernissage Onsdag 23.oktober kl. 19:00
HVOR: Cafeteateret (Hollendergt. 8 Oslo)
Brune Bratseth spiller plater på åpningen.
Åpningen blir etterfulgt av Art Talks, det blir en nærmere prat med:
-Fredfades Jazzblaster og Ivan Ave ( Musikere )
-Michael Ray VC Angeles ( Fotograf )
-Amina Sewali ( Musiker/artist )
-Olli Wermskog og Mikkel Niva ( improvisatører/komikere )
-Rashid Akrim og Ståle Gerhardsen ( kreatører )
Facebookevent her!
TRONDHEIM
NÅR: Vernissage fredag 25.oktober kl. 19:00
HVOR: Bakklandet sløyd ( Nedre bakklandet 20B)
DJ: Juri Gagarin
VJ: VideoKid 
Facebookevent her!

 

33_utstilling_grafill_illustrasjon

 

 

Legg inn en kommentar