Grafill illustrasjon viser seg frem på Lillehammer!

Grafill illustrasjon har i år fått vist seg veldig godt frem på Litteraturfestivalen på Lillehammer. I Søndre park, midt i Lillehammer sentrum, har seks illustratører fra Grafill laget hver sin illustrasjon på hele 3 meter x 3 meter!

Parken har under hele festivalen blitt brukt som scene for flere innslag, blandt annet opplesning fra Per Petterson, Ingvar Anbjørnsen og Helene Uri. Det har derfor vært flere hundre besøkende i parken som har fått med seg Grafill illustrasjons i storformat!

Illustratørene på dette oppdraget har vært Randi Hobøl, Gunnlaug Moen, Line Halsnes, Anne Aagaard, Astrid Lind og Tor Edvin Strøm. Verkene har fått hver sin moderne tolkning: Odysseen av Homer, Bibelen, Den lille Katekismus av Martin Luther, Darwins”Artenes opprinnelse”, Kants filosofi og Mengele Zoo av Gert Nygårdshaug. Vi håper nå å bringe de seks illustrasjonene med oss videre på andre festivaler og utstillinger!

3 thoughts on “Grafill illustrasjon viser seg frem på Lillehammer!

  1. Jeg var såvidt på Lillehammer og fant de store, flotte seilene med trykk stramt opphengt i parkpaviljongen. Fin eksponering. De kan vises siden også, men det må være ekstra moro å få dem med hjem etterpå. Kan brukes til litt av hvert da.

    Fikk ikke hørt Randi Hobøl fordi ørene mine var over førti mil unna, men jeg regner med at presentasjonen hennes gikk fint.

    Gratulerer med innsatsen!

Legg inn en kommentar