"Grafill Illustrasjon intervjuer" – Ny blogg fra Grafill Illustrasjon

Grafill Illustrasjon starter opp en ny blogg hvor målet er å intervjue illustratører i inn- og utland. Vi vil også intervjue tegneserieskapere, avistegnere og animatører. Idéen kom frem på et styremøte i 2009. Vi håper bloggen blir en inspirasjon for illustratører, studenter og andre som er intressert i norsk illustrasjon.

Vi håper også at dette kan være med å skrive ned noe av norsk illustrasjonshistorie. I tillegg gi en bedre forståelse for hverdagen til en illustratør, og hva som er drivkraften bak et yrke som ikke alltid gir kroner i kassa.

Vi kommer til å publisere intervju med illustratører i jevne mellomrom, og vi retter en stor takk til alle de som er med på å bidra til bloggen! Har du noen forslag på hvem du vil at vi skal intervjue, send oss gjerne et par ord!
Send epost til: grafillillustrasjon@gmail.com

Grafill Illustrasjon intervjuer aller først… HILDE KRAMER

Hilde Kramer er utdannet illustratør og animatør fra Oslo og Krakow. Hun har jobbet som illustratør siden 1985, og har illustrert en rekke bøker – også med sine egne ord.

Hun fikk mye oppmerksomhet i 2009 med billedboken om Frida Kahlo, sammen med Bjørn Sortland. Hun jobber i en rekke uttrykk og stiler, og sier selv at hun har blitt kaldt en «kamelon«. Les hele intervjuet skrevet med hennes egne ord!

Grafill Illustrasjon intervjuer…
LES HELE INTERVJUET

One thought on “"Grafill Illustrasjon intervjuer" – Ny blogg fra Grafill Illustrasjon

  1. Jeg er en stor fan av Hilde Kramer, og bildeboken om Frida Kahlo i bokhylla hentes ofte frem. Flott med intervjublogg!

    Hilsen Karianne

Legg inn en kommentar