Gratis torsdagsseminar for frilansere (Oslo)

Det mangler ikke på energi og overskudd i Idékokeriet i Oslo, skriver Frilansinfo.no. Nå ønsker de uavhengige kreatørene å dele ideer med andre likesinnede. Derfor inviterer de til gratis miniseminar hver siste torsdag i måneden.

Kreatørene i det tidligere Schous Bryggeri i Trondheimsveien lover føde både for hjerne, hjerte og gane under miniseminarene. Både Idékokerne selv (bildet), og inviterte gjester, stiller opp for å gi innsyn i sine respektive fagområder.

Slik ser programmet for våren 2010 ut:

• 25. mars: Kreativitet og idéutvikling! Har du ideer du ønsker å sette ut i livet? Ønsker du å vekke din kreative kraft? Er du nysgjerrig og trenger påfyll? Da er dette seminaret noe for deg! Med øvelser og metoder for kreativitet, innovasjon og organisasjonsutvikling vil du få en smaksprøve på følgende: Lek og alvor – fra ide til virkelighet. Den kreative prosessen fra A til Å. Kreative øvelser for ideutvikling og hvordan møte motstand. Sist men ikke minst: Implementering av ideen. Trude K. B. Hansen og Toril Nikolaisen Kilde leder kvelden. Vær forberedt på en aktiviserende workshop, dette er ikke et foredrag.
• 29. april: Kommunikasjon og markedsføring. Markedsføring på nett vokser og vokser. Det finnes ulike løsninger, men hvordan kan man best fange målgruppens oppmerksomhet? Og er en webside egentlig bare en webside? Lær hvordan du kan gjøre markedsføringen bedre, og hvordan du best når ut til ditt publikum.
• 27. mai: Physis inspiro. ”Naturlig inspirasjon til kreativitet!” Hvordan bruker/kan vi bruke (bevisst eller ubevisst) naturen som inspirasjonskilde? Hvilke rammer, betingelser og muligheter setter våre omgivelser for kreativitet, utvikling og arbeid?

Seminarene varer fra kl 17.00-19.00.

Kommer du rett fra kontoret, er det mulig å få kjøpt mat og drikke på Idékokeriets kjøkken fra kl 16.30.
Mer informasjon om kveldene og oss finner du på Idékokeriets nettsider.

Adresse: Bygg N, Trondheimsveien 2, 0560 Oslo.

Legg inn en kommentar