Grilldagen 2016: Program

Program:

11.00 Kaffe og registrering

11.30 Bjørn Rune Lie

Bjørn Rune Lie sitter i årets illustrasjonsjury for Visuelt og på Grilldagen skal han fortelle om sitt eget arbeid. Han vil prate om utviklingen av sitt visuelle språk, inspirasjon, eksperimentering og hvor viktig det er å jobbe med egne prosjekter. Velkommen til et dypdykk i Bjørn Rune Lie sin frodige og fargerike verden!

12.15 Pause

12.30 Moth Collective

Moth Collective er et ungt illustrasjons- og animasjonsstudio, etablert som kollektiv i 2010, med en svært imponerende rekke av produksjoner bak seg. I tillegg til det høye nivået i deres arbeid, som har resultert i flere utmerkelser, viser de også et sterkt engasjement for miljøet og samfunnet som omgir oss. De skal blant annet snakke om hvordan overgangen fra kollektiv til studio har vært, og hvordan man beholder sin integritet og sjel i en kommersiell bransje.

13.15 Liz Ramsey: Silkscreen Mini-Workshop

For Grilldagen Grafill has teamed up with Blank Space gallery to give you a taste of silkscreen printing first hand – you will be taught the absolute basics to printing and get the chance to print your own Grilldagen canvas tote bag! Liz Ramsey, the director of Blank Space and silkscreen enthusiast, will walk you through all there is to know about silkscreen printing, while answering any questions you may have about the process.

13.45 Lunsj

14.30 Trond Nordahl

– Uten å kunne noe om datamaskiner, venstrehendt og med syn på bare det ene øyet er det meste lagt tilrette for en katastrofe.

Men tvert imot. Trond Nordahl ble diplom-uteksaminert, som det da het, fra Statens Håndverks- og Kunstindustriskole (SHKS) i Oslo, i 1982. Og har siden det over 30 års fartstid som kreatør. Han har både jobbet som AD, grafisk designer og illustratør for de fleste store reklame- og designbyråene i landet.

15.15 Ben Newman

Ben Newman vil fortelle om inspirasjon, om drømmer vs virkelighet og suksessen Astrocat! Han er en levende foredragsholder som garantert får din oppmerksomhet med gode historier, konkrete eksempler og med en dæsj humor du kommer til å like!

«BEN NEWMAN has developed a distinct aesthetic over the years; a contemporary fusion of bold shapes, bright colours and playful characters which has been described as ‘bauhaus fuzzy felt’.»

16.30 Pizza og fest

Etterpå går vi til et utested (TBA) i nærheten og hygger oss.

Legg inn en kommentar