Hva skal du til høsten?

Drømmer du om å komme videre innenfor en kreativ yrkesretning er Asker Kunstfagskole midt i blinken. Enten du allerede har funnet din nisje, lurer litt, eller trenger kreativt påfyll, får du veiledning tilpasset ditt ståsted. Kunstfagskolen er en døråpner til høyere utdannelse innen kreative fagretninger, for eksempel, arkitekt, kunstner eller forskjellige retninger innenfor design.
Hvis du er en kreativ sjel som ønsker å øke din kompetanse innenfor kreative fagretninger, hjelp til å komme i gang, eller påfyll i den kreative hjernehalvdelen bør du se nærmere på Fabrikken Asker Kunstfagskole! Vi har undervisning i tegning, form, farge, grafikk og kunsthistorie. Vi har lærere og gjestelærere som har hjulpet oss å finne vårt eget uttrykk og veiledet oss helt frem til det målet vi selv setter oss. I løpet av de to årene på kunstfagskolen får du hjelp til å bygge opp en portfolio som vil sette deg i stand til å søke på høyskoler både i Norge og i utlandet. De siste årene har studieturene gått til Berlin for 1.klasse og New York for 2.klasse.

Søknadsskjemaet, med all informasjon du trenger for å søke, er vedlagt.
Hvis du benytter et annet søknadsskjema, er det fint om du skriver på at du har funnet skolen via Legs11, avgangsklassen 2010.

Skolens nettside: http://www.asker-kunstskole.no/
Info på Facebook: Kreativ Fagutdannelse
Søknadsskjema: Faks Søknad 2010

Hvis du ellers lurer på noe må du bare ta kontakt. 

Cathrine: cathi@cathi.no

Legg inn en kommentar