Morten Juvet i galleri Kommandanten Oscarsborg festning

Lørdag den 5. juni 2010 kl 14.30 åpner utstillingen  ”Blant annet faner og fine Fugler” med maleren Morten Juvet  i  Galleri Kommandanten, Oscarsborg Festning.  Utstillingen står fra  5.juni til 12.september.

Morten Juvet er maler, tegner og grafiker og født i  Holmestrand.Hva kommer du med til utstillingen på Oscarsborg spør vi? Det blir malerier og tresnitt.  Jeg har begynt med faner og tresnitt. Bruker enkelte faneelement som f.eks eikeløv. Han kommer også med tresnitt som tegneserien ”Morning poem for Deidre. Tekstene er  av Adrian Henry fra Liverpool scene. Ei gruppe som var samtidig med  The Beatles. Det blir en spennende utstilling med mange spesialiteter. Kunstnernen er til stede på åpningen.

Juvet debuterte på Høstutstillingen i 1984 og har deltatt på en rekke separat og gruppeutstillinger  i inn og utland. Hans kunst er innkjøpt av Muset for Samtidskunst, Nasjonalgalleriet, Bergen Bildegalleri, Trøndelag kunstmuseum, Oslo kommunes kunstsamlinger m.fl.

Morten Juvets utstilling  utgjør  sammen med Eva Harrs utstilling,” fortellinger mot blått- nye horisonter” i galleri Oscarsborg , sommer utstillingene på Oscarsborg festning 2010.
Åpent hver weekend frem til 5.juni og etterpå hver dag fra kl 12.30 til 16.30 til
12. september.

Det går båt fra Drøbak båthavn til Oscarsborg Festning hver hele time og fra Sund brygga Nord i Drøbak 10 min før hver hele hele time.

www.avistegnerne.no

Legg inn en kommentar