NOAH søker etablerte/uetablerte tegneserieskapere

NOAH søker en eller flere tegneserieskapere (uetablert eller i etableringsfasen, evnt også etablert) som kan være interesserte i å lage korte/lengre striper og serier om NOAH og/eller dyrevern til medlemsbladet Noahs Ark som utkommer tre ganger i året med et opplag på over 4000 eksemplarer.
Oppdraget er potensielt honorert, men her er det også en fin mulighet til å komme på trykk i Norges viktigste magasin om dyrs rettigheter.
Vi har blant annet Lise Myhre (serieskaperen av Nemi) og internasjonalt annerkjente Dan Pirarro som faste lesere og bidragsytere i bladet.
Er du interessert eller vil vite mer? Send mail merket med «tegneserie» til sandra@dyrsrettigheter.no med info om deg selv og arbeidsprøver.
Det er har kommet en del tilbakemeldinger om betalingsbetingelse på denne jobben.
Kom gjerne med tanker om dette og vi oppfordrer alle til tenke seg godt om før de sender noe til denne kunden – eller ihvertfall være veldig klar på at man skal ha betaling!

3 thoughts on “NOAH søker etablerte/uetablerte tegneserieskapere

  1. Anonymous on

    Det er akkuratt denne type formidling av jobb som gjør at det aldri blir prisvekst på illustrasjon! Potensielt honorert? Og det som er så trist er at det alltid vil finnes superdyktige nyutdannede som er akkuratt på jakt etter «å komme på trykk»…! Skolene må si sterkere ifra om at ingen illustrasjon NOEN GANG skal gjøres gratis for å komme på trykk!

  2. Anonymous on

    Det hadde vært kult om kjente serieskapere ( bidragsyterne som kunden skryter av) kunne påvirke inn i sine kanaler. Hva med en markering – hva med en nidserie om dårlige kunder?

Legg inn en kommentar