Norwegian Illustrators no. 05: Lanseringsfest og utstillingsåpning

Grafill Illustrasjon inviterer til lansering, utstilling og Barnebokfestival i Grafill R21

Da nærmer vi oss lanseringen av «Norwegian Illustrators no. 05» med stormskritt. Illustrasjonskatalogen er større en noen gang, med 102 dyktige illustratører og spennende redaksjonelt innhold. Lanseringen feires med en stor utstilling som åpner under Barnebokfestivalen og selve lanseringsfesten går av stabelen lørdag 19/9 kl. 18. Vi feirer da også samtidig bøkene «Jeg elsker Oslo», «Eg elske Stavanger» og «K. Mustermann» samt festivalillustratør Kari Stai.

Norges største barnebokfestival avholdes i Oslo 17.–19. september 2015. En samlet forlagsbransje har gått sammen for å feire barneboka og de unge leserne tre dager til ende. Det blir mer enn 50 arrangementer med over 100 barnebokforfattere fra hele Norge, med et variert program for familer og barn i alle aldersgrupper, og for alle som jobber med og er interessert i barnelitteratur.

Program lørdag 19. september i R21

14.00: Barnebokillustratørens etiske utfordringer

Marie L. Kleve – Litteraturansvarlig i Dagbladet (debattleder)
Martin Ernstsen – Illustratør og barnebokforfatter
Endre Skandfer – Filmskaper og illustratør
Neha Naveen – Formidlingskonsulent ved NBI
Lisa Aisato – Illustratør og barnebokforfatter

18.00: Lanseringsfest og utstillingsåpning

Lansering av illustrasjonskatalogen «Norwegian Illustrators No. 05» og myldrebøkene «Jeg elsker Oslo» og «Eg elske Stavanger».

Offisiell åpning av illustrasjonsutstillingene:
Grafill ønsker velkommen
Miniforedrag om myldrebøker ved Anitra Figenschou
Opplesning fra boka K. Mustermann
Kari Stai presenterer verkene sine

Festivalutstilling 17/9 – 25/9

Norwegian Illustrators (102 norske illustratører) / Jeg elsker byen min (Kristoffer Kjølberg, Anette Moi, Tora Marie Norberg og Åshild Kanstad Johnsen) / K. Mustermann (Øivin Horvei) / Festivalillustratør Kari Stai. Utstillingene er en del av Barnebokfestivalen.
Hverdager: 09.00–16.00
Lørdag: 10.00–20.00

Bildene i Norwegian Illustrators-utstillingen vil være til salgs og inntektene går uavkortet til Redd Barna-initiativet «Donér streken din!» (barn på flukt).

Illustrasjon cover/featurebilde: Magnus Voll Mathiassen / byHands

Legg inn en kommentar