Ole Brumm får det travelt i kveld!

To flotte arrangementer står på menyen i kveld!

FORMERING
Hva ender du opp med når du trakter et budskap gjennom en lang rekke kommunikatører?
Hvilke krysninger og krumspring har blitt utført for å føre budskapets arvemateriale videre, og hvilke avkom sitter man egentlig igjen med når folk møtes til formering for første gang? Vi håper prosjektet vil være med på å fortelle noe om hva som skjer når flinke folk går sammen om å tøye kommunikasjon et hakk videre– og at det vil inspirere til nye forhold ved å vise alt som kan skje når folk kobles for å skape noe helt unikt.

Eksperimentet kan du oppleve i sin helhet på Grafill R21 8.–25. mai.
Åpning i kveld kl. 18:00
Sjekk facebookevntet her!

STARS
Anette Moi er en 28 år gammel illustratør, grafisk designer og kunstner som jobber og bor i Stavanger, Norge. Moi fullførte i fjor sin bachelorgrad i grafisk design på London Metropolitan University i England. Hun hadde i fjor sin første soloutstilling, «Funfair» på Reedprojects Gallery i Stavanger.

Utstillingen «Stars» viser forskjellige portrett av ulike artister som Moi har hørt på mens hun tegner. Musikk inspirerer og er viktig for tegningene til Moi. Portrettene er Moi sin hyllest til hva hun mener er ekte musikalske legender. Stjernene som blir portrettert i utstillingen er alt ifra Jimi Hendrix til Tupac.

Vernissage i kveld kl. 19:00
Etterfulgt av Art Talks kl. 20:00 med Anette Moi og flere.
Hvor: Cafeteateret (Hollendergt. 8 Oslo)
Sjekk facebookeventet her!

Legg inn en kommentar