Pirk Animasjon i Holmsbu med utstilling av animasjon og illustrasjon i hele sommer


Pirk Animasjon i Holmsbu inviterer til åpning av utstilling med animatør og illustratør Annette Saugestad Helland lørdag 6. juni klokken 12.00. Utstillingen varer frem til 10 juli. Les mer på nettsidene til Pirk Animasjon.

6 juni – 10 juli 2009
animatør & illustratør
ANETTE SAUGESTAD HELLAND

Annette Saugestad Helland (1975) er utdannet ved Kunsthøgskolen i Bergen og Konstfack i Sverige. Hun uttrykker seg både gjennom billedkunst (tegning, grafikk, og animasjon), illustrasjon (barnebøker, tegneserier) og animert film (manus, regi, design, animasjon). Hun var vinner av Norsk Tegneserieforums tegneseriekonkurranse i 2003. På utstillingen vil hun presentere animasjonsfilm og illustrasjoner fra egne barnebøker; BØ! og Superpappa og Pelè.

Pirk Animasjon holder til i Holmsbu og drives av Mette Indrehus og Hege Bø. I tillegg til egen filmproduksjon holdes det jevnlige kurs innen forskjellige animasjonsteknikker. I tilknytning til studioet driver de også et galleri og en butikk. Galleriet holder åpent hele sommeren og vil presentere ulike animasjonsrelaterte utstillinger.
Påfølgende utstilling er med Jon Kvist og åpner 28. juli.
28 juli – 16 august 2009 animatør & digital designer JON KVIST

Åpningstider: lørdag & søndag 11-15 I skoleferien: onsdag – søndag 11-15
Sted: STORGATEN 17, 3484 HOLMSBU
www.pirkanimasjon.no

Legg inn en kommentar