RÅDET FOR DRAMMENSREGIONEN: DET BOBLER! Kulturnæringenes dag 2010


Tirsdag 2. mars 2010 Union Scene i Drammen sentrum arrangeres Kulturnæringenes dag for fjerde år på rad. Hvert år har over 200 personer vært til stede. Hold av dagen allerede nå! Kulturnæringenes dag er regionens viktigste møteplass for kreative mennesker og alle som er interessert i kultur som næringsvei.

Vi er nå i gang med å lage program og tar gjerne i mot dine innspill:
· Har du lyst til å holde innlegg?
· Tips til foredragsholdere: Hvem ønsker du å høre på?
· Tips til tema: Hva vil du høre om?

Vi er ute etter suksesshistorier fra regionen: Personer/virksomheter som er gode eksempler på den boblende kreativiteten, kvaliteten og mangfoldet i Drammensregionens kulturnæringer. Vi ønsker også forslag til aktuelle temaer og til dyktige foredragsholdere fra regionen/Norge/utlandet.

Innleggene skal ha et tydelig budskap og være inspirerende og lærerike.
FRIST I DAG!: Send oss en kortfattet beskrivelse av hva du ønsker å si/gjøre/vise, eller tips til temaer eller foredragsholdere. Beskrivelsen må angi hva som er ditt hovedbudskap, hvilket tema du skal snakke om og hvordan du har tenkt å formidle dette. Du får en tilbakemelding innen uke 46/47.

For mer informasjon om Kulturnæringenes dag, klikk her. Kulturnæringene omfatter design, arkitektur, film, billedkunst, reklame/kommunikasjon, teater, TV/radio og andre kreative yrker/fag. Programmet lages i samarbeid med folk som jobber i kulturnæringene.

Med vennlig hilsen
RÅDET FOR DRAMMENSREGIONEN
Ingvil Mjøen (Prosjektleder)
Rosenkrantzgaten 17, 3018 Drammen
Tlf. + 47 32 82 30 00 / + 47 993 08 106

www.detbobler.no

Legg inn en kommentar