Rocky-fest, signering og utstilling

Fredag 13. aug blir det i tillegg en ROCKY-fest på MU, der du kan få kjøpt og signert den splitter nye Rocky-boka – «Rocky fucker opp». 
Dersom du fremdeles er nøden på mer Rocky og Martin Kellerman, blir det signering i Serieteltet på Øyafestivalen, lør 14. aug, 19.00.
Torsdag 5. august – søndag 15. august
Utstilling: Rocky av Martin Kellerman
Åpner torsdag 5. aug kl 19:30
Norsk-svenske Rocky er en selvbiografisk og nådeløst selvutleverende serie om forhold, vennskap og jakten etter en mening med livet. Rocky er Martin Kellermans utleverende selvbiografi og generasjonsskildring, som gjennom tegneseriestriper der han og vennene er forkledd som dyrefigurer, forteller historier om alt fra personlige nederlag til populærkultur.
THE PRETTIEST DOG IN OSLO
I forbindelse med Øyafestivalen kommer Kellerman på en snarvisitt til hovedstaden, og du er invitert til utstilling!
På Sound of Mu, Markveien 58, Oslo, avholdes det salgsutstilling fra 5. til 15. august, så hvis du er lysten på et ekte signert fargetrykk av Kellerman, har du sjansen til å kvitte deg med sparepengene nå! Fredag 13. august blir det i tillegg en hurramegrundoghælaitaketogtennaidørken-fest på Sound of Mu, der du kan få kjøpt og signert den splitter nye Rocky-boka – «Rocky fucker opp».

www.soundofmu.no

Legg inn en kommentar