Søknad: Designernes eget julemarked 2010

Designernes eget julemarked(Dejm), startet i det små i 1999 og har utviklet seg til et stort årlig arrangement med flere tusen besøkende hvert år.
Markedet 2010 arrangeres i lokalene til DogA i den store hallen og i atriet i kjelleren. Adressen er: DogA, Hausmanns gt 16, Oslo ( bak Jacob Kulturkirken v. Akerselva.) Markedet holdes lørdag 4 og søndag 5 desember 2010.

Hvem kan søke om deltagelse:
Alle med spennende og kreative design-produkter.
Man trenger ingen designutdannelse eller være designer, det viktigste er at man har egne gode ideer. Vi ønsker kun foto av egenproduserte ting. Bilder og produkter må være i samsvar med hverandre. Produktene som stilles ut må være tilsalgs, ikke prototyper!

Juryen ønsker å få tilsendt foto av produktene, maks 5 bilder. Dere trenger IKKE å sende inn selve produktet. Dette kan sendes på mail eller i posten. De digitale fotoene bør ha en bra oppløsning ettersom noen blir plukket ut og sendes ut som pressemelding. Produktene som selges på markedet må være i samsvar med de bilder som sendes inn, dette er viktig!

Juryen legger vekt på design, ide, konsept og utførelse. I tilegg ønsker juryen mest mulig varierte og orginale produkter til salgs på designernes eget julemarked.
Send gjerne denne invitasjonen videre hvis du kjenner noen andre som vil søke om å delta på årets julemarked.

Priser:
1/2 bord eller kun plass til kles stativ (mål 91,5 x 76cm): 1100.-
1 bord eller kun plass til kles stativ(mål 183 x 76cm): 2200.-
(Det er mulig å bestille flere bord!)

Målene på bordene er som følger: 183 x 76 cm.
Og de har en hvit duk oppå som dekker ned til gulvet forran.

NB:
de som ønsker å ha stativer til klær må leie ekstra plass til dette eller velge å ikke ha bord og kun ta med eget stativ. Plassen som dere leier tilsvarer de målene som bordet har, se mål og priser over.
Dere kan ikke leie bord, å regne med at det er plass til et stativ i tilegg, fordi det kun er ca 50cm plass bak bordene inn mot veggen hvor dere kan stå eller sitte. Og bordene står tett inntil hver andre på rad og rekke og det er ikke plass til stativer i mellom bordene.
Dere må ta med egne klap stoler hvis dere ønsker å sitte, vi leier ikke ut stoler.
Vi leier ikke ut stativer eller annet oppheng.

SØKNADSFRIST 1 SEPT, ALLE FÅR SVAR INNEN 20 SEPT.

Søknaden sendes/mailes til:
Bente Helstrøm
Einars vei 26
0575 Oslo

Email: bente.helstrom@online.no

Legg inn en kommentar