Spennende jobb i Øvre Eiker kommuneLedig stilling

ID 486 – Faglig leder, kunst- og kulturformidling

Har du lyst til å arbeide med kultur på fulltid i en av Norges mest spennende vekstregioner?Vi har ledig fast stilling i 100 % som faglig leder i kunst- og kulturformidling hvor vi søker etter en utviklingsorientert, positiv entusiast med høyere utdanning(master/hovedfag) fra universitet eller høgskole.

Du vil få det faglige og det daglige ansvaret for koordinering og utvikling av kunst- og kulturformidling innenfor våre strategiske satsingsområder; barn og unge, frivillig kulturliv, kulturarv, kultur og næring samt det profesjonelle kunst- og kulturlivet. Du vil arbeide med offentlige støtteordninger, saksbehandling og rådgivning. God kunnskap om økonomi og IT kreves. Stillingen er plassert direkte under kultursjefen, og du vil være en del av kultursjefens utviklingsteam.

Det er positivt om du har arbeidserfaring fra flere av disse fagområdene:

Kultur- administrasjon og ledelse

Kulturnæringer

Tverrfaglig kultursamarbeid,

Barn- og ungdomsarbeid

Kulturpolitikk.Egenskaper hos deg som vi setter pris på er at du er sosial og resultatorientert, at du er engasjert og samtidig har evnen til å engasjere andre.

Vi kan tilby deg et positivt arbeidsmiljø med fokus på både egenutvikling og felleskap. Lønn og tiltredelse etter avtale.

Kontakt: Kultursjef i Øvre Eiker kommune Lidia Ivanova Myhre Tlf: 46824840,

E-post: lidia.myhre@ovre-eiker.kommune.no

Søknadsfrist: 15. september 2011Øvre Eiker kommune : LES MER

Legg inn en kommentar