Stripe-innspill i Oslo og Bergen i midten av september


STRIPE-INNSPILL
Alle kommende tegneserietalenter som jobber med bidrag til årets stripekonkurranse i Dagbladets inviteres til STRIPE-INNSPILL, der de kan få tilbakemelding og profesjonell vurdering av serien før de sender den inn. Arrangementet er gratis og åpent for alle, også de som ikke har en stripe de vil ha innspill på, men man må melde seg på i forkant.

STRIPE-INNSPILL arrangeres to steder: Først under Raptusfestivalen i Bergen og helgen etter på Serieteket i Oslo. Begge seansene vil ha profesjonelle tegneserieskapere og redaktører til stede, ordstyrer er Tore Strand Olsen. Vi kommer til å lese gjennom stripene som deltagerne har sendt inn på storskjerm i felleskap, deretter kommer alle med innspill, tilbakemeldinger og reaksjoner på det de har lest og sett. Både de gamle proffe traverne og de kommende talentene får her anledning til å uttale seg.

I etterkant kan deltagerne velge om de vil ta til seg alt av ris, ros og konstruktiv kritikk når de jobber videre med stripene sine den siste tiden før leveringsfristen den 1. oktober.

Dette er et unikt tilbud til unge serieskapere som vanligvis jobber i et slags vakuum. Det er en underlig situasjon å jobbe i dagesvis med vitser og humorstriper uten noensinne å høre latter.

FAKTA:
Første STRIPE-INNSPILL arrangeres under Raptus – Bergen Tegneseriefestival, Hotel Terminus, lørdag 12. september kl 14 (kan endres!). Påmelding/striper sendes innen 10. september til: Raptus – Bergen Tegneseriefestival, Postboks 1237 Sentrum, 5811 Bergen

Andre STRIPE-INNSPILL blir på Serieteket , Schous Plass i Oslo, lørdag 19. september kl 13 (kan endres!).
Påmelding/striper sendes innen 17. september til:
Serieteket, Deichmanske Bibliotek, Grünerløkka, Postboks 2017, 0505 Oslo

Alle som vil delta må sende en skriftlig påmelding. De som vil ha vurdert serien sin må legge ved en kopi av minst EN ferdigtegnet stripe. Send KOPIER altså – ikke originaler. Husk å skrive STRIPE-INNSPILL tydelig på konvolutten.
Hvis dere ønsker mer informasjon om selve konkurransen, kan dere gå inn på:
http://www.pondus.no/Tegneserier/Tegneseriekonkurransen-2009/Na-kan-De-bli-en-Vinner/

STRIPE-INNSPILL arrangeres av Tore Strand Olsen og Strand Comics i samarbeid med Dagbladet, Raptus og Serieteket.
Strand Comics har gjennom mange år samarbeidet med aviser og andre om å få fram nye, norske serieskapere gjennom seriekonkurranser. Strand Comics er også agenter for Frode Øverli, Lise Myhre og Martin Kellerman.
Tore Strand Olsen er profesjonell tegneserieskaper og driver nettstedet Tegneseriekurs.com, som gir tips til alle som vil lage egne tegneserier.

www.tegneseriekurs.com

Legg inn en kommentar