Tegnebiennale ønsker animasjon

Tegneforbundet inviterer til å sende inn arbeider for juryering til Tegnebiennalen 2010. Det oppfordres spesielt til å søke med arbeider som utforsker tegnebegrepet; herunder også animasjon. Frist 1. oktober 2009. Les mer hos Tegnerforbundet.>

Tegnerforbundet arrangerer 8. mai – 27. juni 2010 den 5. Tegnebiennale, i Momentums lokaler Moss, i samarbeid med Punkt Ø. Tegnebiennalen 2010 skal gi ekstra rom til stedsspesifik tegning og tegnebasert animasjon.

Det oppfordres spesielt til å søke med arbeider som utforsker tegnebegrepet i forbindelse med eller i forhold til konseptuelle, installative, prosessuelle og skulpturale uttrykk. Det kan også søkes med tegning som bokkunst, tegning med eller i lys og lyd. Lokalene har visningsrom for film hvor det skal lages et eget filmprogram.

Juryen består av Susanne Altmann (kurator og kunstkritiker, Tyskland), Susanne Ø. Sæther (kurator), Stefan Schrøder og Elisabeth Mathisen fra Tegnerforbundets styre. Søknadsskjema vil være klart i løpet av august. Søknadsfrist 1. oktober 2009.

Legg inn en kommentar