Tronsmo: Kommende arrangementer


6. november: Feil Forlags 2-årsfeiring
Feil forlag fyller to år og feirer med å vise fram alle sine utgivelser på Tronsmo. Fredag 6. november mellom 14 og 16 er forleggerne og kunstnerne til stede for å fortelle, svare på spørsmål, signere, m.m.

12. november: Yogafire
Torsdag 12. november kl. 17.00 kommer Aslak Hartberg, bassist i rockebandet Yogafire og tidligere rapper i Klovner i kamp. Han forteller historien om Yogafire og livet som rockestjerne i boka Fuck You eller penga tilbake.

19. november: Liberalisme og frihetens forvandling
Torsdag 19. kl. 17.00 kommer Arne Johan Vetlesen og Lars Fr.H. Svendsen for å samtale omkring temaene i sine seneste utgivelser. Svendsens siste utgivelse er Liberalisme, en antologi med klassiske og nyere liberalistiske tekster. Vetlesens siste bok er Frihetens forvandling som undersøker den moderne verden med et humanistisk siktemål. Moderator: Leif Høghaug

25. november: Kristopher Schau
Onsdag 25. november klokka 17.00 kommer Kristopher Schau for å presentere essaysamlinga På vegne av venner. Her gjør han seg kloke tanker omkring begravelser som er blitt tatt hånd om av det offentlige, der det kanskje ikke er noen som gråter, minnes og tar avskjed med den døde. Vinteren og våren 2009 var Kristopher Schau tilstede ved mange av disse begravelsene.

26. november: Rwanda. Folkemord
Fra april til juli 1994 ble nærmere en million mennesker tatt av dage i det som karakteriseres som et av historiens mest effektive og omfattende, men kanskje også mest misforståtte folkemord. Hvordan kunne dette skjer? Og hvilken rolle har myter og propaganda spilt i forhold til forståelsen av det som skjedde?

Torsdag 26. nobember kl. 17.00 kommer Steingrimur Njalsson og Sten Inge Jørgensen for å samtale om folkemordet i Rwanda i tilknytning til Njalssons nye bok om temaet.

TRONSMOS ÅPNINGSTIDER:
Man-ons: 9-17; Tor-fre: 9-18; Lør: 10-16

www.tronsmo.no

Legg inn en kommentar