Vi ønsker velkommen til to nye utstillinger i Tegnerforbundet

Åpner torsdag 31. mars kl. 19.00
Susanna Kajermo Törner
KONSTEN ATT ÄLSKA VARENDA JÄVEL
Konsten att älska varenda jävel er Kajermo Törners første separatutstilling etter at hun avsluttet masterstudiet ved Kunsthøgskolen i Bergen. Arbeidene består av blyanttegninger i stort format, hvor motivene utspiller seg i en tilsynelatende merkelig og drømmeaktig verden. Tematikken er knyttet til relasjoner, barndom og eksistensielle dilemmaer og spiller bevisst på barnebok- og eventyrillustrasjoner. Ut av bildene vokser det frem besynderlige historier eller gåter hvor dramatikk og humor er tett sammenvevd.

Susanna Kajermo Törner (f. 1978 i Stockholm) er bosatt i Bergen og arbeider som billedkunstner og illustratør. Hun har deltatt på utstillinger i Norge, Sverige og Estland. Som illustratør har hun bl.a. arbeidet for tidsskriftene Fett og Vagant.

Guang Hua Wang
ABSOLUTT TEGNING
Wang stiller ut tegninger med motiver hentet fra Norge, Kina og Paris. Han ønsker ikke å beskrive sine idéer eller formulere ”dypsindige” teorier vedrørende sine egne arbeider, men vektlegger heller at han kun er en tegner som dokumenterer det han ser med tusjpenn på papir.
Wang (f. 1956 i Kina) har sin utdannelse fra Vestlandets Kunstakademi, Manchester Metropolitan

University, Statens Høgskole for Kunsthåndverk og Design i Bergen og Statens Håndverks- og Kunstindustriskole i Oslo. Han har tidligere hatt separatutstillinger i bl.a. Kina, Paris og Oslo. Bor og arbeider i Lørenskog.

Legg inn en kommentar