Vil du være med på å stille på Norges lengste utstilling?


Grafill Illustrasjon har booket 40 meter* i Norges lengste utstilling , og inviterer Grafills illustratører til å være med gratis 14. august i Drammen.

Ta med campingstoler og bord, også viser vi portfoliene våre på samme måte som på Åpen Portfolio (max A3). Alle får tildelt Grafill Illustrasjon T-skjorte (trenger størrelsen din). 

Påmelding innen 1. august :

Håper du har mulighet! Les mer om arrangementet under!

*(banneren ble vist på Lillehammer Litteraturfestival i 2010)

Norges største og lengste kunstutstilling! 
14.august 2011 klokken 11:00 – 17:00

Praktisk info:
Alle deltakere er selv ansvarlig for sin tildelt stand, og alt som foregår på denne. Hver enkelt deltaker skal sørge for å rigge sin stand i god tid før klokken 11:00 arrangementsdagen. Spørsmål dere har i forkant, bør rettes til meg innen lørdag 13. da jeg har egen stand og er like bissi som dere den 14.Hver stand blir merket med nummerlapp i løpet av kvelden lørdag 13.08.

Været:
Alltid like spennende. Er vi like heldige som i fjor, slipper vi unna regn, men jeg må be dere alle ta høyde for at det kan komme noen drypp… Kom opp med kreative løsninger i tilfelle regn. Plast på rull, er et godt tips. Se deltakerbilder på vår Facebookgruppe ”Elva Rundt”.

Plasseringen:
Det er fordeler ved alle de 80 plassene rundt løypa. På Bybrua kan man lene bildene opp etter veggen mot elva, det samme gjelder langs gjerdet på Bragernessiden og på Ypsilon. De som får plass der det ikke er noe å støtte bildene mot, bør vurdere å ta med seg staffeli / bukker. Det kan blåse litt, så det er lurt å ha med hyssing, saks, andre ting å binde fast med og for eksempel poser med stein man kan henge på staffeliene for at de ikke skal velte.

Trekking av plasser:
Grafill Illustrasjon har fått 40 meter til disposisjon på bybrua, rett ved Drammen stasjon. Tog fra Oslo kontinuelig.

Salgsutstilling:
Hver enkelt kunstner er selv ansvarlig for salg på egen stand. Tips: jobb på stedet.

Rydding:
Alle deltakere er selv ansvarlig for å rydde opp etter seg inkludert nummerskilt som leveres Kreaktiv. I fjor, applaus, var alle kjempeflinke! Håper alle i år også er med og bidrar til at vi får ja fra kommunen til å arrangere Elva Rundt som en årlig begivenhet i mange år fremover.

Rigging:
Opp og ned rigging tar for en times tid. Møt derfor opp i god tid, og ha planen klar for hvor du skal parkere i forhold til din plassering. Søndager er bra på parkeringsfronten, det er mange gratis p- plasser i sentrum. Det er ikke tillatt å ha biler stående ved standen.

Informasjonsbrosjyre:
Grafill Illustrasjon blir presenteret i felles infobrosjyre / kart.
One thought on “Vil du være med på å stille på Norges lengste utstilling?

Legg inn en kommentar