Vinn 10.000,- kr i stipend til å få laget din egen bildebok for iPad!

Forrige Katachi-workshop ble en braksuksess, og i anledning Oslo Bokfestival vil Grafill Illustrasjon ta det ett steg videre. Interessen har vært stor og vi har nå kun 1 ledig plass! Send inn din påmelding nå.

Det blir opplæring i designsoftwaret Origami Engine og vi arbeider med å fortelle en god, interaktiv historie på iPad. Og det beste? Ett av arbeidene premieres med 10.000,- kr i stipend!

Fredag 13. september kl 9-17
Lørdag 14. september kl 10-14

Grafill R21, Rosenkrantz gate 21, Oslo

Pris: Workshopen koster 750,- for Grafill-medlemmer og 1500,- for ikke-medlemmer. Det er plass til 10 deltagere, og det er førstemann til mølla. Inkludert i prisen er lunch fredag og 30-dagers prøveversjon av Origami Design.

Påmelding: Send navn til grafill@grafill.no (bindende påmelding). Påmeldingen blir registrert ved betaling. Betales inn til kontonr. 5010. 06. 47491.
Dersom du har behov for kvittering, vennligst oppgi fullt navn og adresse i påmeldingen.

Grafill premierer det beste utkastet med 10 000,- i stipend og ferdistilling av boken i samarbeid med Katachi Media. Vinnerarbeidet bestemmes av en jury bestående av medlemmer fra Grafill og Katachi (med forbehold om at juryen kan velge å ikke dele ut premie).

NB! For å delta på workshopen må du:
– Ha med egen Mac med OSX 10.7 eller nyere
– Ha med egen iPad
– Arbeide digitalt og ha god kunnskap i Photoshop
– Utarbeide karakterer (minimum en protagonist), en ide og skisser på forhånd
– Helst være kjent med After Effects

Nå har du mulighet til å blåse liv i bokprosjektet som aldri blei noe av, eller skape noe helt spesielt av illustrasjonene du har i «diversemappen»! =)

Workshopen holdes i lokalene til Grafill i Rosenkrantzgate 21.

Spørsmål? Kontakt Max Berg på 97525556 eller mb@katachi.co

Legg inn en kommentar